Buffalo Sabres luottaa Rasmus Ristolaiseen.

Suomalaispakki takoo isoja minuutteja Sabresin takalinjoilla. Viimeksi Torontoa vastaan peliaika oli 26:05 ja Dallasia vastaan 26:13. Väliin mahtui kevyempi annos Carolina-pelissä 20:54, mutta sitä ennen Tampa-pelissä Ristolainen kellotti 27:20 ja Philadelphiaa vastaan 27:51!

Olet pelannut valtavia minuutteja. Kuinka paljon enemmän jaksaisit pelata?

– En mä ikinä sano, etten jaksa pelata. Kyllä mä niin paljon jaksan pelata, kun valmentaja antaa peliaikaa, Ristolainen vastaa SuomiKiekko-sivustolle.

– Jos pitäisi pelaa 60 minuuttia, niin kyllä mä ainakin lähtisin kokeilemaan sitä.

Kuinka tyytyväinen olet muuten omaan kauteesi?

– Ihan OK. Olen saanut paljon vastuuta, mutta koska joukkueella ei ole mennyt hyvin, niin haluaisin vieläkin enemmän auttaa joukkuetta tuloksellisesti ja tietenkin puolustuksellisesti.

– On mennyt ihan OK, mutta on varaa myös parantaa.

Teillä on uudelleenrakentaminen menossa kuten Torontossa. Toronto vaikuttaa jotenkin saaneen palaset osumaan kohdalleen. Mikä on hidastanut Sabresin touhua?

– Mä en tiedä, onko mikään hidastanut. Enkä tiedä miten pitkälle uudelleenrakentaminen määritellään. Ja kauan se kestää. Toivottavasti ei kauan.

– Mun mielestä tämä kausi on meiltä sellainen, että kaikki odottaa paljon ja playoffit on sellainen selvä tavoite. Edelleen se on mahdollista ja luotan meidän joukkueeseen. Se vaatii pitkää voittoputkea. Se pitäisi playoff-tavoitteen hyvin hengissä.