Ikää vasta 22-vuotta, joukkueensa paras keskushyökkääjä ja reilusti yli 20 maalin tahdissa. JYPissä ensimmäistä kauttaan pelaava Antti Suomela on ollut loistava läpi kauden, vaikka runkosarjan alussa jyväskyläläisillä oli vaikeaa.

Nuori sentteri esiintyi edukseen jo viime kauden kriisijoukkueessa Espoon Bluesissa, minkä jälkeen tie vei konkurssiseurasta muihin maisemiin. JYP tajusi nuoren pelaajaan potentiaalin ja saa nauttia nyt kiekollisesta pelistä elävän Suomelan läpimurrosta.

Kaudella 2014-15 Bluesin A-junioreissa peräti 65 tehopistettä reiluun 40 otteluun iskenyt lahjakkuus on ensimmäisellä kokonaisella liigakaudellaan SM-liigan pistepörssin kahdeksantena ja selvästi JYPin paras pistemies 27 tehopisteellään.

Tällä hetkellä viiden ottelun pisteputkessa viilettävän hyökkääjän 16 maalia oikeuttavat maalipörssin neljänteen sijaan.

Suomelalla on kymmenen maalin kaula jyväskyläläisten sisäisessä maalipörssissä, mikä kertoo hänen tärkeydestään joukkueelle. Luvalla voi sanoa, että hän ollut myös yksi koko liigakauden parhaista pelaajista.