Lännen viimeisistä pudotuspelipaikoista taisteleva Dallas Stars koko pahan takaiskun. Puolustuksen kulmakiviin kuuluva Jonny Oduya loukkasi nilkkansa ja on sivussa kahdesta neljään viikkoa.

Oduya loukkasi jalkansa tiistain ottelussa New York Rangersia vastaan. Ruotsalainen pelasi ottelun alkupuoliskon, mutta joutui jättämään pelin kesken toisessa erässä. 35-vuotias veteraanipuolustaja on jo toistamiseen tällä kaudella sivussa saman vamman takia. Edellisellä kerralla mies oli sivussa kymmenen ottelua.

Loukkaantuminen sattui Starsin kannalta pahaan paikkaan. Joukkue on kolmen pisteen päässä läntisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista. Toista kauttaan Starsissa pelaava puolustaja jättää suuren aukon dallasilaisten siniviivalle, sillä Oduya pelaa keskimäärin reilut 18 minuuttia per ottelu.

NBC Sports arvioi, että Johnny Oduya saattaisi olla vaihtamassa maisemaa, jos mies saan nilkkansa kuntoon, eikä Stars yllä pudotuspeleihin. Oduya on voittanut kaksi mestaruutta Chicago Blackhawksin riveissä, ja pudotuspeleihin pääsevien joukkueiden joukosta voi löytyä seura, joka on kiinnostunut kokeneen veteraanin palveluksista.