Aivotärähdyksen takia sivussa olevan Patrik Laineen NHL-seura Winnipeg Jets ei ole pystynyt kaivamaan voittoja edellisistä otteluistaan ilman parasta maalintekijäänsä.

Sunnuntain vastaisena yönä Jets kaatui Los Angeles Kingsin käsittelyssa jatkoajan jälkeen. Joukkue johti ottelua 2-1, mutta Kings tuli tasoihin, ja Jeff Carter iski Los Angelesin voittomaalin jatkoajalla.

Tappio oli Winnipegille nyt kolmas peräkkäinen. Laineen loukkaantumisen jälkeen joukkue on hävinnyt kolme neljästä ottelustaan, kun ennen sitä Jets oli voittanut neljä edellisestä kuudesta kamppailustaan.

Kings-ottelussa etenkin maalinteko tökki winnipegiläisillä.

– Pidin erittäin paljon siitä, mitä teimme ja miltä näytimme, meistä tuli vahvempia ja vahvempia. Olisimme tarvinneet vain kolmannen maalin, jotta olisimme voineet peitota tuollaisen joukkueen, myönsi joukkueen valmentaja Paul Maurice NHL.comille.

Jets on tällä hetkellä divisioonassaan toisiksi viimeisenä tasapisteissä Dallas Starsin kanssa. Viimeiseen pudotuspelipaikkaan Jetsillä ei ole kuin neljä pistettä, mutta joukkue on pelannut enemmän otteluita kuin useimmat kilpakumppaninsa.