Winnipeg Jetsin hyökkääjä Mathieu Perreault ei ole iloinen mies.

Perreault joutui rottailun kohteeksi Jetsin ja Anaheim Ducksin välisessä ottelussa, missä Ducksin tähtihyökkääjä Corey Perry täräytti varsin ruman huitaisun. Tämä osui suoraan Perreaultin käsille.

Tuloksena oli se, että Perreaultin sormi murtui.

Tilanteessa tausta oli se, että Jets-hyökkääjän selkä oli Perryyn päin, kun hän meni tavoittelemaan kiekkoa laidan lähelle. Takaa tullut Perry ei edes yrittänyt kurottaa kiekolle, vaan hän täräytti napakan viikatteen suoraan Perreaultin käsille.

– Siinä ei ollut kyse siitä, että hän olisi pelannut kiekkoa, vaan hän tähtäsi kohti kättäni. Minusta se oli likainen (temppu), Perreault sanoi Winnipegissä paikalliselle medialle maanantaina.

Perreault tuntee Perryn hyvin, sillä aiemmin he molemmat pelasivat yhtä aikaa aiemmin Ducksissa.

Mutta tämä ei vähentänyt yhtään raivoa, mikä Perreaultilla oli kyseistä tapausta kohtaan.

– Se oli jotain, mitä en itse tekisi. Jos haluaa pelaa kovaa, niin tekee sen sitten kiekonkamppailutilanteissa. En todellakaan arvosta tuota.

– Mutta se on mitä se on, Perreault pyöritteli päätään.

Erityisesti harmitusta toi se, että ennen Ducks-ottelua Perreault oli iskenyt viimeisiin 10 otteluun tehot 1+7. Hän alkoikin löytää parasta virettään.

– Mutta onneksi olen päässyt nopeasti takaisin jäälle ja toivottavasti pääsen piakkoin myös kehiin, Perreault mietti.

Perry sen sijaan ei saanut tilanteesta minkäänlaista sanktiota.

Ducks-tähdellä on hieman historiaa likaisista tempuista Jetsin nykyisiä pelaajia kohtaan.

Moni kun muistaa suoranaisen polvitaklauksen, minkä Perry haki viime kevään MM-kisoissa suomalaishyökkääjään Patrik Laineeseen alkulohkon ottelussa.