NHL:n Central Scouting on laittanut lupaavimmat ensi kesänä varausikään yltävät pelaajat järjestykseen. Suomalaisittain lista vaikuttaa lupaavalta.

Pohjois-Amerikassa pelaavista kiekkoilijoista Nolan Patrik on nostettu listan lupaavimmaksi. Isokokoisen hyökkääjä on myös ensi kesän varaustilaisuuden ykkösvaraus.

Suomalaisista Eeli Tolvanen ja Juuso Välimäki ovat korkealla arvioissa. Molemmat Pohjois-Amerikassa pelaavat pelaajat mahtuvat kymmenen lupaavimman pelaajan joukkoon. Yhdysvaltojen puolella juniorisarjaa pelaava Tolvanen on listan seitsemäs, ja kanadalaisessa juniorisarjassa Juuso Välimäki on yhdeksäs. Myös Kanadassa kiekkoileva Henri Jokiharju nostettiin listan sijalle 22.

Euroopassa kiekkoilevista lupauksista pärjäsivät HPK:ssa lainalla käynyt Kristian Vesalainen, HIFK:n Miro Heiskanen ja JYP:in Urho Vaakanainen. Vesalainen arvostettiin eurooppalaisista pelaajista neljänneksi, Heiskanen oli kuudes ja Vaakanainen kahdeksas.

Lisäksi suomalaisväriä edusti HPK:n A-junioreissa pelaava Ukko-Pekka Luukkonen. Luukkosta pidetään ikäluokastaan Euroopan parhaana maalivahtilupauksena.