Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice on kommentoinut medialle Patrik Laineen mahdollista paluuta kaukaloihin. Valmentaja puhui toimittajille maanantaina joukkueen vapaaehtoisten harjoitusten jälkeen.

Laine oli joukkueen mukana eilen ilman kontaktia kieltävää keltaista harjoituspaitaa. Kanadalaisluotsi oli tyytyväinen suomalaisen esitykseen jäällä.

– Hän pystyi harjoittelemaan paljon kovempaa kuin mitä me odotimme. Hän harjoitteli kovaa jo edellisenä päivänä, mutta ei joukkueen mukana, koska muulla joukkueella oli pelipäivän harjoitukset, Maurice kertoi JetsTV:ssä julkaistussa haastattelussa.

Sunnuntaina joukkueella oli kovatempoiset harjoitukset, joissa tulokas laitettiin koville. Rankka treeni saattaa laukaista uudestaan aivotärähdyksestä johtuvat oireet.

– Eilen yritimme rääkätä häntä niin kovaa kuin mahdollista. Juuri ennen kuin hän oksensi, Maurice virnisti haastattelussa.

– Hän taisteli läpi treenin ja tunsi olonsa hyväksi sen jälkeen. Tunsi itsensä valmiiksi ja vahvaksi. Meidän täytyi laittaa hänet lujille, jotta pääsemme kaikista epäilyksistä.

Mahdollinen paluu kaukaloon ei kuitenkaan tapahdu vielä ensi yön ottelussa Anaheim Ducksia vastaan.

– Jos meillä ei olisi heti seuraavana päivänä ottelua San Jose Sharksia vastaan, hän olisi varmasti kokoonpanossa. Tuollaisten harjoitusten jälkeen en laittaisi ketään pelaamaan peräkkäisinä iltoina. On mahdollista, että hän pelaa huomenna.