Sekä St. Louis Bluesin Kevin Shattenkirkin että Tampa Bay Lightningin Ben Bishopin nimet ovat pyörineet ahkerasti viime aikojen siirtospekulaatioissa NHL:ssä.

Nyt kaksikon nimet mainitaan jo samassa yhteydessä. St. Louis Post-Dispatchin toimittaja Jeff Gordon pyöritteli, mihin Shattenkirk saattaisi päätyä, ja nosti esiin mahdollisuuden, että Blues tilkkisi Bishopilla tällä hetkellä pahasti vuotavaa maalivahtiosastoaan. Seuran nykyinen kaksikko Jake Allen ja Carter Hutton on pettänyt viime aikoina todella pahasti.

– Liigassa on ollut paljon keskustelua siitä, että Kevin Shattenkirk, jonka sopimus loppuu tähän kauteen, kaupattaisiin. Kauppa auttaisi avaamaan lisätilaa palkkakaton alle maalivahtiosaston vahvistamiseksi, ehkä entisen Blues-pelaajan Ben Bishopin tuomiseksi takaisin St. Louisiin, Gordon kirjoittaa.

Myös Bishopin sopimus on loppumassa, ja seura teki viime vuonna jo pitkän jatkosopimuksen lupaavan Andrei Vasilevskin kanssa. Ongelma vain on, että Vasilevski ei ole ollut kovin hyvä tällä kaudella.

– (Tampa Bayn) Manageri Steve Yzerman saattaakin pitää molemmat vahdit kesään asti ja toivoa, että toinen heistä pääsee vireeseen, Gordon myöntää.

Gordon nostaa myös esiin, että Blues tarvitsisi huippusentterin, joita löytyy yllin kyllin nimenomaan Tampa Baysta.

– (Tampa Baylla) on pahoja ongelmia palkkakaton alla jatkossa, joten Yzerman voisi kaupata syvyysosastoaan keskikaistalta, kunhan Steven Stamkos palaa kehiin.

Lightningin keskikaistalla syvyyttä on tuomassa muun muassa Valtteri Filppula.

Muiksi Shattenkirkin mahdollisiksi kauppasuunniksi Gordon nostaa esiin Detroit Red Wingsin, New York Rangersin ja jopa Toronto Maple Leafsin.