Arizona Coyotesin paras hyökkääjä Max Domi loukkaantui viime viikolla tappelussa Calgary Flamesin hyökkääjää Garnet Hathawayta vastaan.

Max Domin isä, entinen NHL-pelaaja Tie Domi oli paikan päällä katsomassa kun hänen poikansa mursi kätensä tappelussa. Kaikkien aikojen jäähyminuuttitilaston kolmonen ja 274 tappelua urallaan myllyttänyt Tie Domi ei ollut tyytyväinen poikansa päätökseen tapella.

– Minun ei täytynyt sanoa mitään Maxille. Hän tietää, kertoo Tie Domi Sportsnetin toimittajalle päätään pyöritellen.

– Yrität oppia kokemuksesta ja ottaa positiivisen irti siitä. Hän on uransa alkuvaiheilla vielä. On ihan OK pelata tunteella, mutta tappeleminen ei ole osa peliä, jatkaa isä-Domi.

Vaikka Max Domin tappelu oli joukkuetoverin suojelua ja omalta joukkueeltaan kunniotuksen ansaitsemista, pitää Tie Domi poikansa tappelun aikaa vääränä.

– Peli oli 1-1 ja hän tappeli neloskentän jätkää vastaan. Max teki ottelun tasoitusmaalin ja seuraavassa vaihdossa hän tappelee nelokentän pelaajaa vastaan. Hän on poissa peleistä kuusi viikkoa, Tie kommentoi.

Max Domin menetys oli Arizonalle musertava, koska yksikään joukkueen pelaajista ei ole ylittänyt vielä kymmenen maalin rajaa. Arizonan hyökkäys on NHL:n huonoin, eikä sillä ole varaa menettää joukkueen taitavinta pelaajaa.