Montreal Canadiensin puolustaja Shea Weber on tullut tutuksi hurjasta lämäristään.

Weber tykitti muutama vuosi sitten NHL:n tähdistötapahtumassa uuden ennätyksen ja ruoska on heilunut tiuhaan tahtiin tuloksekkaasti myös itse pelien puolella.

Kahden päivän sisällä lämäri on kuitenkin osunut joukkuetovereihin. Ensin Nashvillessä aamujäillä Weberin tykitys tärähti Max Paciorettyn jalkaan ja Paciorettyn pelaaminen illan ottelussa oli epävarmaa.

Tästä Pacioretty selvisi kuitenkin säikähdyksellä.

Yhtä onnekkaasti ei käynyt Canadiensin hyökkääjälle Brendan Gallagherille. Gallagher oli Dallas Starsin maalilla, kun Weberin lämäri lähti lähestymään. Kuti osui Gallagherin käteen niin, että hän jätti pelin kesken.

Canadiens myös vahvisti pelin jälkeen sen, ettei Gallagher matkusta joukkueen mukana seuraavaan kamppailuun Torontoon.

Itsekin Weberin tulilinjalla ollut Pacioretty sen sijaan oli jälleen Canadiensin sankarina, sillä kahden illan sisällä Pacioretty ratkaisi jo toisen kerran voiton Canadiensille jatkoajalla.

Yön kamppailu Starsia vastaan oli varsinaisen peliajan jälkeen tilanteessa 3-3. Jatkoajalla Pacioretty karkasi läpiajoon ja napautti tylysti kiekon ohi Stars-vahdin Kari Lehtosen.

Edellisenä iltana Predatorsia vastaan Pacioretty sai mainion syötön Aleksandr Radulovilta, jonka jälkeen Paciorettyn ranne tuotti tulosta.

Eipä siis kovin huono parin päivän putki Canadiens-kapteenille.