NHL:ssä Carey Price on ehtinyt tulla tutuksi aivan sarjan parhaana maalivahtina.

Tällä kaudella kyseisestä tittelistä on ollut kova taisto, eikä Price itse ole ollut varsinkaan viime aikoina kovin hyvässä iskussa.

Pittsburgh Penguinsille kärsityn tappion jälkeen (Penguins parempi 4-1) Pricelta kysyttiin erityisesti hänen kilpipuolestaan ja siitä, miten sieltä on tippunut viime aikoina maaleja tiuhaan tahtiin.

Tarkalleen Pricelta kysyttiin siitä, onko hänen mielestään viime aikoina vastustajat keskittyneet nimenomaan kilpipuoleen.

– Eikö sinun pitäisi kysyä heiltä?, Price heitti takaisin radiotoimittajalle.

Jatkokysymyksenä TSN Radio 690:n toimittaja kysyi siitä, että pitäisikö Pricen keskittyä harjoittelussa nimenomaan kilpityöskentelyyn.

– Sanotko, että minun pitäisi?, Price jatkoi vastakysymysten heittoa.

Pricen otteista on pystynyt havaitsemaan selkeää ailahdusta. Sportsnetsin kokoamissa tilastoissa Pricen otteet olivat rautaisia vielä 24 ensimmäisen startin aikana, kun hän pysäytti kiekkoja 93,6-torjuntaprosentilla. Samalla hänen päästettyjen maalien keskiarvo oli vain 1,87.

Viimeisistä 10 startista Price on voittanut vain kolme, torjuntaprosentin ollessa 88,3. Päästettyjen maalien keskiarvo on puolestaan kohonnut lukemaan 3,47.