Jo aiemmin julki tuli tieto, jonka mukaan Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella ei toimi yhtenä valmentajana NHL:n tähdistöottelussa Los Angelesissa viikonloppuna.

Tortorella jäi pois perhesyiden takia.

Tarkemmin syy oli hieman yllättävä.

Columbus Dispatchin toimittajan Aaron Portzlinen mukaan Tortorellan perheen yhdellä koiralla terveystilanne on heikentynyt pahasti viime päivinä.

Koira kuuluu Tortorellan pojalle Nickille, joka on tällä hetkellä armeijakomennuksella ulkomailla. Tortorella halusi olla perheen tukena ja tästä syystä hän päätti palata kotiin.

Vetäytyminen tapahtui jo tähdistöottelun taukoa, sillä Tortorella ei ollut Blue Jacketsin penkin takana ottelussa Nashville Predatorsia vastaan.

Tämä tietää sitä, että Tortorella ei saa pelikieltoa tähdistöottelun jälkeiselle ajankohdalle.

Mikäli Tortorella olisi ollut Blue Jacketsin pelin takana Predatorsia vastaan ja jättäytynyt pois tähdistötapahtumasta, olisi hän saanut toimitsijakiellon Blue Jacketsin ja New York Rangersin väliseen otteluun tauon jälkeen.

Tällä kaudella Columbuksen mainioon vireeseen luotsannut Tortorella on tullut tutuksi suurena koirien ystävänä ja hän on tehnyt avustustyötä löytökoirille uusien kotien löytämisessä.