Vasta toista kauttaan Liigassa pelaava Antti Suomela on noussut raketin lailla sarjan parhaimpien hyökkääjien joukkoon.

Viime sesongin päätteeksi Bluesista JYPiin siirtynyt Suomela on ollut hurrikaanipaitojen paras pelaaja. 22-vuotias sentteri laahasi muuta joukkuetta perässään pitkiä aikoja.

Suomela on koko sarjan tehokkaimpia pelaajia. Parhaillaan kuuden ottelun pisteputkessa porhaltava Suomela on kasannut 38 ottelussa tehot 16+13=29.

Espoossa kiekko-oppinsa saanut Suomela kolkuttelee jo maajoukkueen portteja. Häntä ei valittu vielä joulukuussa Leijonien matkaan EHT-turnaukseen Moskovaan, vaikka olisi näyttöjensä puolesta voinut olla hyvinkin mukana.

– Ennen joulua kävi mielessä, että voisi olla mahkut päästä sinne. Ei tullut valintaa, mutta seuraavan turnauksen joukkuetta ei ole vielä valittu. Tavoitteena on, että pääsisi pelaamaan Leijonissa. Tiedän, että taidot kyllä riittävät sinne. Pitää vain painaa hommia jäällä ja hoitaa asiat mahdollisimman hyvin, Suomela kertoi SuomiKiekko-sivustolle.

Lisää Suomelan ajatuksia omista otteista ja JYPin ailahtelevasta kaudesta luettavissa perjantaina SuomiKiekko-sivustolla!