Lahden Pelicans vastaan Vaasan Sport. Ottelu, minkä yhteyteen saattoi jo etukäteen lyödä kuuman leiman.

Molemmista joukkueista löytyy fyysisen puolen pelaajia ja myös valmentajat ovat olleet esillä jos jonkinlaisten purkausten myötä.

Ja eipä keskiviikkoilta ole luonut pettymystä ennakko-odotuksille.

Erikoisia tapauksia on tullut vastaan, sillä kahden erän jälkeen ottelussa on jaettu jo kaksi pelirangaistusta syyllä:

Sopimaton käytös tuomaristoa kohtaan.

Pelicansin hyökkääjä Antti Tyrväinen lensi kyseisestä syystä pihalle avauserässä.

Toisessa erässä tappelun yhteydessä Sportin Otto Karvinen sai samaisesta syystä pelirangaistuksen.

Karvinen kuittasi ajassa 29:48 peräti 45 jäähyminuuttia, kun hän tiputti hanskat Pelicansin Ben Bloodin kanssa.

Lahdessa ollaankin lähestymässä kovaa vauhtia 100 jäähyminuutin rajaa. Kahteen erään niitä tuli 94 minuutin verran.

Pelicans on tällä hetkellä johdossa, kun ainoasta maalista on vastannut tähän mennessä Vili Sopanen.