Kun maaliskuun vaihtoraja on lähestymässä NHL:ssä, myös vaihtospekulaatiot kiihtyvät.

ESPN:n asiantuntijat keskustelivat aiheesta ja nostivat omia suosikkejaan vaihdettaviksi pelaajiksi.

Pierre LeBrun uskoo, että Arizona Coyotesin kokenut tshekkiläissentteri Martin Hanzal, 29, on todennäköisimpiä kauppatavaraksi joutuvia pelaajia.

– Paras kauppatavara, joka Arizona Coyotesin nuorella managerilla John Chaykalla on hänen jatkaessaan jälleenrakennusta, on veteraanisentteri Martin Hanzal, jonka sopimus loppuu kesällä, LeBrun toteaa.

– Hanzal on kahden suunnan peto, loistava haku pudotuspeleihin. Hän ei sytytä joukkueita liekkiin, mutta hänen fyysinen läsnäolonsa pudotuspeliväännöissä olisi mukava lisä Stanley Cup -kisaajille.

Hanzal on tällä kaudella koonnut 37 otteluun vaatimattomat tehot 9+6=15. Tshekkiläinen on kuitenkin kahdesti urallaan rikkonut 40 tehopisteen rajan, viimeksi viime kaudella iskettyään 64 otteluun pisteet 12+28.

LeBrunin mukaan St. Louis Blues olisi yksi seuroista, joita kiinnostaa Hanzalin hankkiminen. Coyotesin uskotaan haluavan tilalle pelaajan, joka on nuori, mutta joka silti pystyy hyppäämään heti NHL-kokoonpanoon.

Scott Burnside taas nostaa esiin Buffalo Sabresin Evander Kanen mahdollisena kauppatavarana. Sabresia kiinnostaisi Burnsiden mukaan hankkia etenkin huippupuolustaja Rasmus Ristolaisen seuraksi joukkueen takalinjoille.

Asiantuntijat nostavat myös esiin nimet Shane Doan (lue uutinen täältä), Matt Duchene (uutinen) ja Thomas Vanek (uutinen).