Jokereiden tappioputki on nyt viiden ottelun mittainen.

Narriryhmä hävisi jälleen, kun nyt Amur oli sitä parempi lukemin 3-2.

Jokerit ehti ottelussa jo 2-0-johtoon, kun Brian O’Neill ja Peter Regin löivät kiekkoa häkkiin.

Amurille kavennuksen pamautti suomalaissentteri Teemu Ramstedt. Osumassa Kristian Kuusela oli tarjoamassa upeaa syöttöä Ramstedtille.

Kolmannen erän alkuhetkillä Amur nousi tasoihin ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin Vladislav Ushenin löi lukemiksi 3-2.

Tähän Jokerit ei enää pystynyt vastaamaan.

Loppuhetkillä Amurin kokeneelta venäläispuolustajalta Vitali Atjushovilta nähtiin ruma temppu. Atjushov takoi törkeästi poikittaisella mailalla Jokereiden Tommi Huhtalaa niskaan. Eikä vain kerran, vaan Venäjän maajoukkueestakin tuttu pakki jatkoi takomista silläkin hetkellä, kun Huhtala makasi jäässä.

Tästä 37-vuotias puolustaja lensi pihalle. Huhtala puolestaan talutettiin ontuen pukukopin puolelle.

Vieraskiertueella Jokerit on ehtinyt pelata nyt kolme peliä. Neljäs on vielä ohjelmassa torstaina, kun Pietarissa vastassa on SKA.

Sen jälkeen tammikuun lopun ajan Jokerit vietää kotona, kun ohjelmassa on neljän kotiottelun putki.