Minnesota Wild on pelannut tuloksellisesti historiansa parasta jääkiekko tällä kaudella. Mikko Koivun, Mikael Granlundin ja Erik Haulan edustama Minnesota löytyy Läntisen konfrenssin kärkipaikalta 63:lla pisteellään.

NBC:n arvostettu toimittaja Pierre McGuire arvioi, että Minnesota Wildilla on kaikkien aikojen joukkue kasassa.

– Annan heille paljon krediittiä. He ovat luoneet itselleen hyvän tilaisuuden voittaa Stanley Cupin. Heillä on seurahistorian paras joukkue kasassa, kertoo McGuire Startribune-verkkolehden mukaan.

McGuire pitää Minnesotan menestyksen syynä joukkueen omistajaa Craig Leipoldia, GM Chuck Fletcheria ja seuran pelaajatarkkailijoita.

– Olen todella iloinen omistaja Craig Leipoldin, GM Chuck Fletcherin ja heidän fanien puolesta. Heidän pelaajatarkkailijat Blair McKasey ja Brent Flahr ansaitsevat paljon kreedittiiä. Eric Staalin hankkiminen oli sisukas liike. Myös päävalmentaja Bruce Boudreaun tuominen joukkueeseen oli järkevä liike. Scott Stevensin tuominen apuvalmentajaksi oli loistava liike.

Minnesotan nykyinen joukkue on kivenkova ja seuran menestys tulevaisuudessa on hyvin taattu. Minnesotalla on nimittäin todella laaja tarjonta tulevaisuuden lupauksia organisaatiossaan.

Joukkueen nuoret lupaukset Alex Tuch, Jordan Greenway, Luke Kunin, Joel Eriksson Ek ja Kirill Kaprizov ovat tehneet kivenkovaa jälkea omissa sarjoissaan. McGuire kuvaa Minnesotan tulevaisuuden lupauksia ”vaarallisempana asiana muille joukkueille.”