New York Islanders on herännyt horroksestaan ja hivuttautunut huonon alkukauden jälkeen lähemmäs pudotuspelitaistelua. Heikosti kauden aloittanut joukkue saalisti 11 pistettä kuudesta viimeisimmästä ottelustaan ennen All-Star -taukoa, ja on enää viiden pisteen päässä pudotuspelipaikasta.

The Score kirtjoitti, että Islandersin John Tavares on halukas solmimaan jatkosopimuksen piristysruiskeen saaneen joukkueen kanssa.

Kanadalaisen sopimus seuran kanssa päättyy kesällä 2018 ja Tavaresista tulisi vapaa-agentti. Mies kuitenkin kertoi tähdistöottelun lomassa, että on valmis keskustelemaan jatkosopimuksesta ensi kesänä. Seura saa aloittaa neuvottelut mahdollisesta jatkosta pelaajan kanssa heinäkuun ensimmäisenä päivänä.

The Score nostaa esiin miehen 5,5 miljoonan dollarin sopimuksen ja epäilee, että koko uransa seurassa pelannut keskushyökkääjä voisi saada tuntuvan palkankorotuksen vapailta markkinoilta. Joukkueensa kapteeni on kuitenkin mielissään suunnasta, johon newyorkilaiset ovat matkalla.

– Olen innoissani suunnasta, johon Islanders on matkalla. Toivottavasti pääsemme yhteisymmärrykseen, Tavares kertoi.

26-vuotias vuoden 2009 ykkösvaraus on ollut joukkueensa paras pistemies tällä kaudella. 47:ssä ottelussa on syntynyt tehopisteet 19+21.