Los Angeles Kingsin riveissä pelaava Marian Gaborik iski uransa parhaalla kaudella tehot 42+44=86 New York Rangersin riveissä, mutta tällä hetkellä tuollaisiin numeroihin hänellä ei ole asiaa.

Koko tällä kaudella Gaborik on nimittäin iskenyt yhteensä seitsemän pistettä.

Näistäkin kaksi syöttöpistettä tuli joukkueen edellisessä ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Kokonaissaldo on tällä hetkellä lukemissa 2+5 Gaborikin pelattua 20 ottelua.

Toki Gaborik oli parikymmentä ottelua sivussa kauden alussa World Cupissa sattuneen loukkaantumisen vuoksi, mutta slovakialainen itse ei selitä hiljaista pistetahtiaan sillä.

– En syytä sitä. Minulla oli hiljainen alku. Minun vain täytyy olla tasaisempi ja saada tulosta, Gaborik sanoi San Gabriel Valley Tribunen mukaan.

– Minulla on ollut joitain loukkaantumisia, joista olen urani aikana toipunut, mutta tämä oli erilaista. Tämä oli kauden alussa, joten jouduin oikeastaan aloittamaan kaiken alusta. Se oli kuin keesätreeniä. Se kesti hetken.

Gaborik on pelannut viime aikoina jälleen vierellään vanha ketjukaverinsa Anze Kopitar, jolla on myös menossa aiempaa hiljainen kausi pisteiden osalta.

– On vain tärkeää saada laukauksia, saada paikkoja, päästä maalilla ja pelata hyvää yleispeliä sekä tehdä työt hyvin sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan, Gaborik totesi.