Jokereissa kaksi ensimmäistä KHL-kautta pelannut puolustaja Daine Todd ei ole saanut uraansa lentoon Ruotsissa SHL-joukkue Luulajan riveissä.

29-vuotiaan Toddin kausi tuntuu noudattavan Ruotsin kaukaloissa vastaavanlaista kaavaa kuin Jokereissakin. Helsinkiin saapuessaan kanadalaispuolustaja vaikutti pelirohkeutensa ja kiekollisten taitojensa ansiosta pelaajalta, jolla voisi olla paljon annettavaa joukkueen kiekolliseen pelaamiseen ja erityisesti ylivoimaan.

Toisin kuitenkin kävi, eikä Todd vakiinnuttanut kunnolla paikkaansa jokeriryhmässä, minkä lisäksi hän oli KHL-peleissä ajoittain pahoissa vaikeuksissa omalla puolustusalueella.

Ruotsiin siirtyminen vaikutti hyvältä ratkaisulta itseluottamuksen kadottaneelle puolustajalle, mutta ura ei ole lähtenyt lentoon Luulajassa, jonka kanssa hän solmi kahden vuoden sopimuksen. 18 otteluun Todd on tehnyt kiekolliselle puolustajalle vaatimattomat tehot 1+3.

Välissä 11 ottelua loukkaantumisen takia sivussa ollut puolustaja on saanut runsaasti vastuuta, sillä parhaimmillaan hän on pelannut 27 minuuttia ottelussa, mutta tästä huolimatta hänellä on ollut vaikeuksia auttaa joukkuetta hyökkäyspäässä.

Loukkaantumisen jälkeen hän on pelannut neljä ottelua kiikaritehoilla.