Rasmus Ristolainen on tällä hetkellä NHL:n kuumin suomalaispelaaja. Perjantain ja lauantain välisenä yönä Ristolainen teki kauden toisen maalinsa ja ratkaisi jatkoajalla voiton Buffalolle New York Islandersia vastaan.

Buffalo päästi jatkoajalla 3-2-hyökkäykseen. Kyle Okposo pelasi kiekon kolmanteen aaltoon Ristolaiselle, joka viimeisteli varmasti kiekon reppuun (katso video alta).

– Rakastan pelata jatkoajalla. Yritin huutaa, hakata mailaa ja tehdä kaikkeni, että hän huomaisi minut. Tarjoilu oli hieno, Ristolainen kehui Okposon syöttöä NHL.comille.

Ristolainen on tällä hetkellä kuumaa kamaa NHL:ssä. Viimeiseen viiteen peliin suomalaispuolustaja on paukuttanut kaksi maalia ja antanut seitsemän maaliin johtanutta syöttöä. Maalit ovat olleet, totta kai, jatkoajalla tehtyjä voittomaaleja. Kehuja sateli myös joukkuetoverilta.

– Hän on meidän ykköspuolustajamme syystä. Hän tekee tilanteita hyökkäyspäädyssä ja me tarvitsemme sitä. Hänestä tulee vielä parempi, ja on hienoa seurata sitä, Okposo sanoi.

Jos et näe alla olevaa videota Ristolaisen ratkaisumaalista, voit katsoa sen täältä.

 

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
RR55 ei tee vaan maaleja. RR55 tekee jatkoaikamaaleja.

Voit katsoa suomalaiskoosteen perjantain ja lauantain välisen yön NHL-tapahtumista tästä linkistä (Viasat).