Edmonton Oilersin nuori supertähti Connor McDavid on ollut tällä kaudella koko NHL:n parhaita pelaajia.

19-vuotias hyökkääjä on paukuttanut hurjia tehoja (29 ottelua: 12+26=38) ja hän johtaa tällä hetkellä koko sarjan pistepörssiä selvällä erolla (toisena olevalla Sidney Crosbyllä 9 pistettä vähemmän).

Mutta viime yönä hänellä petti pokerinaama.

McDavid oli aivan raivoissaan tapauksesta, joka johti juurensa viime vuoteen.

Kanadalaissentteri mursi solisluunsa tilanteessa, missä Philadelpia Flyersin Brandon Manning ja Braydon Coburn kaatuivat hänen päällensä.

Tuon takia McDavid menetti pitkän pätkän tulokaskaudestaan.

– Tein kaikkeni siinä, että puolustin häntä viime vuonna mediassa. Kaikki halusivat tehdä ison jutun sanomalla, että hän teki sen tahallaan. Ja nyt hän sitten tänään laukoi sellaisia kommentteja siitä tapauksesta, mistä ajattelin, että se oli yksi mauttomin asia mitä olen koskaan nähnyt jäällä, McDavid murisi yön Flyers-ottelun jälkeen median edessä Philadelphiassa.

Manning oli siis huutelun yhteydessä päässyt pahasti McDavidin ihon alle.

– Voimme selkeästi jättää tuon tahallisuuden arvuuttelun taaksemme, koska hän käytännössä vahvisti nyt sen.

– Tuo vain näyttää millainen kaveri hän on, McDavid raivosi.

Pelin aikana McDavid ikuistettiin monessa tilanteessa huutelemassa Flyersin suuntaan, esimerkiksi sen jälkeen, kun hän laukoi Oilersin 2-0-maalin toisessa erässä ylivoimalla.

McDavid ja Oilers joutuivat kuitenkin kokemaan pettymyksen, kun kissa ja hiiri -leikissä Flyers nousi lopulta 6-5-voittoon.