Montreal Canadiensin tähtivahti Carey Price koki lauantain vastaisena yönä jotain, joka oli tapahtunut hänen kohdallaan viimeksi yli kaksi vuotta sitten.

Nimittäin hänet vedettiin maalilta kesken ottelun, kun tilalle luisteli kakkosvahti Al Montoya.

Montreal oli ottelussa San Jose Sharksia vastaan alussa pahasti takaa-ajajan asemassa, ja hailauma menikin ottelun avauserässä jo 3-0-johtoon. Kun toisessa erässä ero venyi neljään maaliin, vaihtoi Montrealin päävalmentaja Michel Therrien maalivahtiaan.

Price ei luonnollisesti tästä ollut tyytyväinen ja luistellessaan vaihtoaitioon tähtivahti mulkaisi pahasti päävalmentajaansa kohti.

– En pitänyt siitä, miten aloitimme pelin, luonnollisesti, Therrien selitti Montreal Gazzettelle.

Price ei ollut lehden mukaan tavoitettavissa ottelun jälkeen.

– Se on vaikeaa, koska urheilijat ovat hyvin ylpeitä, ja mielestämme oli syitä, miksi vaihdoimme Careyn maalilta, Therrien jatkoi.

– Ensinnäkin, liigassa ei ole yhtään pelaajaa, joka tykkää joutua vedetyksi maalilta. Mutta en pitänyt siitä, miten pelasimme hänen edessään. Päästimme maalin toisen erän alussa. Halusimme lähettää joukkueelle viestin ja samaan aikaan antaa hänelle (Pricelle) lepoa, jotta hän on pirteänä huomenna.

Maalilta vetäminen ei todellakaan ole Pricelle jokapäiväistä – ei edes jokavuotista – sillä viimeksi hänet vaihdettiin kesken ottelun toiseen vahtiin lokakuussa 2014.

Montreal hävisi ottelun San Joselle 4-2.