Detroit Red Wingsillä kulkee erittäin huonosti juuri tällä hetkellä, sillä joukkue on valahtanut itäisen konferenssin 13. sijalle.

Keskiviikon vastaisena yönä Detroit hävisi Tampa Baylle selvin lukemin 4-1. Viimeisestä kuudesta ottelustaan joukkue on hävinnyt viisi ja viimeisestä kymmenestä seitsemän.

– Mielestäni joukkueen parhaimpien pelaajien pitää olla parempia. Johtajien täytyy saada muut pelaamaan paremmin, sanoo Red Wings -kapteeni Henrik Zetterberg Oakland Pressin haastattelussa.

Joukkue kärsii maalinteko-ongelmasta, mikä alkaa näkyä jo pelaajienkin kasvoilla.

– Voitamme pelin ja teemme kuusi maalia, mutta sen jälkeen häviämme, emmekä tee yhtään. Se on ongelmamme tällä hetkellä. Meidän pitää olla parempia ja tulemme olemaan parempia, Zetterberg linjaa.

Detroitin päävalmentaja Jeff Blashill toivoo myös koko joukkueen keskittyvän enemmän oleellisiin asioihin.

– Turhautuminen ei tee hyvää. Se yleensä tarkoittaa, että osoitat sormella muita. Siihen meillä ei ole aikaa. Meidän pitää katsoa peiliin ja kysyä, kuinka voimme olla parempia. Tarkoitan tällä myös itseäni, Blashill sanoo.

Kauden päättyminen runkosarjaan olisi valtava pettymys Red Wingsille, joka ei ole jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle viimeiseen 24 vuoteen.