Viime kaudella Philadelphia Flyersin takalinjoilla hurmanneen Shayne Gostisbeheren alkukausi on ollut varsin nihkeä NHL:ssä.

Mainiona kiekollisena puolustajana viime kaudella tutuksi tullut Gostisbehere saa kokea seuraukset nihkeille otteille, sillä Flyersin päävalmentaja Dave Hakstol ajautui kovaan ratkaisuun:

Jenkkipakki terveenä katsomoon.

Hakstolin perustelut olivat… aavistuksen verran erikoiset.

– Mielestäni kaikki pelin elementit ovat siellä, mutta touhu menee hieman haastavammaksi toisella kaudella. Tämä liittyy vain kasvamiseen ja kehittymiseen kun mennään eteenpäin. Ei ole mitään tiettyä asiaa, mikä hänen pelistään puuttuisi, Hakstol aloitti NHL.com:n mukaan.

– Hän on tänään pois kokoonpanosta. Tämä on osa kehittymisprosessia ja liittyy meidän pelaamisen vastuullisuuteen. Mutta ei tästä kannata vetää mitään isoa juttua. Tämä on pieni asia, että hän on ulkona kokoonpanosta ja tämä on hänelle hyvä juttu. Hän voi keskittyä niihin muutamiin asioihin, mitä pyydämme häneltä.

Flyers kohtaa tulevana yönä Patrik Laineen edustaman Winnipeg Jetsin.

Gostisbehere, 23, oli kauden alla mukana World Cupissa Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden joukkueessa.

Viime kaudella Gostisbehere iski runkosarjassa 64 otteluun tehot 17+29=46. Hänet valittiin tulokkaiden vuoden joukkueeseen kauden päätteeksi.