Carolina Hurricanes otti kovan päänahan, kun se kaatoi kotonaan koko NHL:n kärjessä porskuttaneen Montreal Canadiensin maalein 3-2. Carolinan suomalaiset olivat vahvasti esillä kotivoitossa.

Montreal meni johtoon toisessa erässä, mutta Jeff Skinner toi isännät tasoihin ohjattuaan Sebastian Ahon laukauksen maaliin kolmannessa erässä. Nelisen minuuttia Skinnerin osumasta ja Teuvo Teräväinen vei isännät 2-1-johtoon myös ohjausmaalilla.

Carolinan sähäkkä kuusiminuuttinen toi lopulta myös voittomaalin, kun Viktor Rask teki ottelun voittomallin ajassa 49.02.

Aholle syöttöpiste oli kauden kahdeksas, jonka myötä suomalaistulokas nousi joukkueensa syöttötilaston kärkeen. Aho on tehnyt 16 ottelussa kymmenen tehopistettä (2+8). Teräväiselle maali oli kauden viides ja suomalaislaituri on kerännyt tällä kaudella tehot 5+4.

Katso suomalaisten otteet viime yön NHL-kierrokselta Viasatin linkistä.