Washington Capitals koki yön NHL-kierroksella melkoisia haasteita, kun peräti kolme eri hyökkääjää loukkaantui ensimmäisessä erässä Detroit Red Wingsiä vastaan.

Niin Lars Eller, Andre Burakovsky kuin myös T.J. Oshie joutuivat jättämään pelin kesken.

Kaikilla oli vieläpä saman alueen (ylävartalovamma) kolhuja kyseessä.

– He kaikki tarkistetaan lauantaina ja saamme sitten lisätietoa, Capitals-luotsi Barry Trotz sanoi pelin jälkeen NHL.com:n mukaan.

Mutta tämä ei suinkaan pysäyttänyt Capitalsia.

Se onnistui ottamaan kolmella ketjulla voiton, kun Jay Beagle ampui kamppailun ainoan osuman kolmannen erän loppuvaiheilla.

– Mielestäni tämä oli erittäin sisukas suoritus. Meillä oli paljon kärsivällisyyttä, kun he yrittivät horjuttaa meitä. Kärsivällisyys toi tulosta, kun paikka tuli. Tarvitsimme isoja torjuntoja, mitä saimme (Braden Holtbyltä) ja kun tarvitsimme ison maalin, saimme sen (Beaglelta). Esteettisesti tämä ei ollut niin hauska peli, mutta tämä osoitti paljon hyviä luonteenpiirteitä meidän joukkueestamme, Trotz kehui.

Viime kaudella NHL:n runkosarjan nimiinsä vienyt Capitals on kerännyt 17 ottelusta yhteensä 24 pistettä. Se on omassa metropolitan-divisioonassa toisena heti New York Rangersin jälkeen.

Red Wingsillä kausi on alkanut aavistuksen verran nihkeämmin, sillä 18 ottelusta se on saanut kokoon 17 pistettä.