Winnipeg Jets hävisi jo neljännen pelin putkeensa, kun Minnesota Wild kaatoi Winnipegin 3-1. Liigan maalipörssiä edelleen johtava Patrik Laine jäi neljännessä peräkkäisessä ottelussa ilman maaleja. Joukkuekaveri ja NHL:n pistepörssissä kolmantena oleva Mark Scheifele kehui silti Laineen omistautumista.

Laine pudotettiin Minnesotaa vastaan jo kolmosketjuun, mutta ylivoimavastuuta tuli silti normaaliin tapaan. Scheifele on jopa oppinut asioita nuorelta suomalaistulokkaalta.

– Olen oppinut häneltä himon oppia lisää. Hän haluaa olla hyvä pelaaja ja hänellä on kovat odotukset itseään kohtaan. Se on isoin asia, mitä olen oppinut häneltä. Hän haluaa olla sarjan yksi parhaista, ja hän haluaa oppia peliä, Scheifele kehui NHL.comille.

18-vuotiaalla Laineella on menossa tällä hetkellä kuivempi kausi. Seitsemään viimeiseen otteluun Laine on kerännyt vain kaksi tehopistettä (1+1).

– Hän haluaa olla tähtipelaaja, mutta hän tietää, ettei ole sitä vielä. Hän ei odota saavansa mitään ilmaiseksi.

– On kiehtovaa seurata tuollaista pelaajaa. Hän on todella kypsä, mutta hän on kokenut paljon elämänsä aikana. Hän kyselee kysymyksiä, ja hän haluaa oppia joukkueemme johtavilta pelaajilta, Scheifele jatkoi.