Carolina Hurricanes on porskuttanut vahvassa lennossa NHL-kaukaloissa. Alkukaudella kolme voittoa kymmenestä ensimmäisestä ottelusta ottanut seura liitää nyt viiden ottelun voittoputkessa. Yksi voittoputken tekijöistä on Carolinan ykkösketju, jossa pelaavat Sebastian Aho, Jordan Staal ja Teuvo Teräväinen.

Ensimmäisessä yhteisessä ottelussa Washingtonia vastaan, ketju tehoili huimat pisteet mieheen. Sen jälkeen tahti on ollut rauhallisempaa, mutta Teräväisen mukaan ketjun pelaaminen on silti kehittynyt oikeaan suuntaan.

Mitä tykkäät pelaamisesta Ahon ja Staalin kanssa?

– Ihan kivaa. Ollaan pelattu muutama peli ja meillä alkoi tosi hyvin, taidettiin voittaa 5-1 (Washington), ja meillä kaikilla oli paljon pisteitä siinä pelissä. Seuraava peli voitettiin kanssa, ja vaikka jäimme ilman pisteitä, pelasimme siinä mielestäni paremmin, Teräväinen kertoi Toronto-voiton jälkeen SuomiKiekko-sivustolle.

Teräväinen on kerännyt ketjusta eniten pisteitä (2+4) viimeiseen viiteen otteluun, mutta tehopisteet eivät välttämättä kerro koko totuutta ketjun pelaamisesta.

– Eivät ne pisteet kerro aina kaikkea. Nyt koitamme lähteä hakemaan sitä meidän omaa juttua eli liikkua, karvata ja sitä kautta katkoa kiekkoja ja laittaa niitä maalille, Teräväinen sanoi.