Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella on tullut tutuksi NHL-uransa aikana melkoisena rääväsuuna.

Tortorella antaa palaa välillä oikein kunnolla ja tunteet tulevat pintaan.

Sunnuntain Washington Capitalsin ja Blue Jacketsin välinen ottelu puhututti kovasti vielä alkuviikosta, varsinkin pelin jälkeen esitettyjen väitteiden takia.

Ottelun loppuhetkillä Capitalsin sentteri Nicklas Bäckström sai jäähyn korkeasta mailasta, vaikka hänen omien sanojensa mukaan hän ei edes osunut Blue Jacketsin hyökkääjän Nick Folignon naamaan.

– Ja sitten Folignon pää notkahtaa, kun Bäckströmin maila on jo menossa alaspäin, Capitalsin päävalmentaja Barry Trotz kuvaili tapahtunutta.

– Tuo ei kunnioita peliä. Toivottavasti liiga ottaa tuon tutkintaan ja antaa sakkoja tuosta. Olen varma, että tuo pitää ottaa käsittelyyn. En olisi kovin iloinen jos olisin tuomari tuossa tilanteessa.

Tapaus ei mennyt kuitenkaan NHL:n tutkintaan.

Sen sijaan Tortorella tulistui näistä puheista.

– Luin siitä. Se mitä sanon, on se, että lopeta vinkuminen! Siinä kaikki, Tortorella sanoi närkästyneenä the Columbus Dispatchin mukaan.

Myös tilanteessa mukana ollut Foligno oli ärtyisenä Trotzin puheista.

– Se, mistä hermostuin eniten hänen puheissaan, oli se, että kaikki jotka tietävät minut ja tietävät sen, miten pelaan, tuo on kaukaisin asia mikä on mielessäni, Foligno sanoi.

Blue Jackets vei kyseisen kamppailun nimiinsä lukemin 3-2. Foligno itse oli alustamassa viimeisellä minuutilla ylivoimalla, Bäckströmin jäähyn aikana tullutta voittomaalia, mistä vastasi Alexander Wennberg.