Ottawa Senatorsin maalilla on tällä hetkellä tungosta.

Joukkue hankki Pittsburgh Penguinsista Mike Condonin pari viikkoa sitten. Condon on esiintynyt Ottawan maalilla vakuuttavasti päästäen kahdessa pelaamassaan ottelussa vain yhden maalin.

Maalivahdin hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun joukkueen kakkosmaalivahti Andrew Hammond kärsi nivusvammasta, ja ykkösmaalivahti Craig Anderson halusi ymmärrettävästi viettää aikaa syöpää sairastavan vaimonsa kanssa.

Nyt Hammond on tervehtynyt vammastaan ja olisi omasta mielestään valmis tolppien väliin NHL:ssä.

– Luistelin joukkueen ollessa reissussa ja olen harjoitellut nyt muutaman päivän joukkueen kanssa tuntien itseni terveeksi ja valmiiksi, Hammond totesi Ottawa Citizenissä.

Kolmelle maalivahdille ei riitä peliaikaa, mutta Senators kuitenkin haluaa pitää koko trion, koska Andersen saattaa olla poissa silloin tällöin ollakseen jälleen vaimonsa kanssa.

Voi olla, että Hammond lähetetään nyt farmiseura Binghamtoniin hakemaan pelituntumaa. Koska Hammond kärsi vammasta, voidaan häntä peluuttaa AHL:ssä ilman, että tämän täytyisi läpäistä siirtolista.

Silti seura maksaisi täyttä palkkaa kolmelle maalivahdille, ja jossain vaiheessa Hammondkin haluaa varmasti peliaikaa NHL:ssä.

– Meidän täytyy todellakin käydä keskusteluja siitä, mikä suunnitelmamme on, päävalmentaja Guy Boucher totesi.

– Olemme hyvin erityislaatuisessa tilanteessa, jonka kanssa meidän on pärjättävä.