Nashville Predatorsin menestys nojaa tukevasti ykkösvahtinsa Pekka Rinteen peliesityksiin.

Predatorsin luottopuolustaja Roman Josi kehuu Rinnettä, joka missasi viime yön pelin alavartalovamman takia. Myös Rinteen takana peliaikaa kyttäävä Juuse Saros saa suitsutusta.

Teillä oli vaikea lokakuu, mutta lähes täydellinen marraskuu. Mikä on muuttunut?

– Olemme pelanneen paljon paremmin joukkueena marraskuussa. Lokakuussa peli aaltoili paljon: pelasimme hyvin 20 minuuttia ja heikosti 40 minuuttia. Marraskuussa olemme onnistuneet pelaamaan koko 60 minuuttia, Josi kertoo SuomiKiekko-sivustolle.

Kuinka suuri on Pekka Rinteen osuus viime aikojen menestykseen?

– Peksi on ollut loistava. Hän on tehnyt joitain aivan käsittämättömiä torjuntoja ja mielestäni hän piti meidät mukana marraskuun joka pelissä silloinkin, kun emme olleet aivan parhaimmillamme. Hän on ollut tosi hyvä.

Juuse Saros otti ison päänahan Pittsburghiä vastaan ja olet nähnyt häntä säännöllisesti viikon ajan. Kuinka hyvä hän on ollut ja minkälaisena näet hänen tulevaisuuden?

– Hän on hyvä. Ei ole helppoa pelata kauden ekaa peliä viime kauden mestari Pittsburghiä vastaan, missä on pirusti tulivoimaa. Hän on ollut tosi hyvä, hän on hieno nuori mies, hänellä on hieno työmoraali ja uskon, että Juuse tulee olemaan kova veskari liigassa monta vuotta.