Viime yön Toronton ja Philadelphian välisestä pelistä odotettiin runsasmaalista, sillä ennen ottelua oli Flyers päästänyt 50 ja Leafs 47 maalian kauden peleissä.

Fanit eivät joutuneet pettymään kotijoukkueen 6-3 voiton myöten. SuomiKiekko-sivusto tavoitti kauden avausmaalinsa merkinneen Leo Komarovin taiston tauottua.

Mitä pidit pelistä?

– No ihan sitä samaa perusjuttua.

Entäs kauden avausmaalistasi?

– Puikoista läpiajon päätteeksi, maalintekijän maali. Tuntui jo, että kaikki ajattelivat, että en osaa tehdä maaleja, vaikka onhan jo jonkun verran kasaantunut.

2-3 tappiosta kolmanteen erään. 4 maalia siinä. Mitä erätauolla tapahtui?

– Ei mitään ihmeellistä. Meillä on kuitenkin niin nuori joukkue, että aina kun tulee maaleja, niin me saadaan siitä itseluottamusta.

– Kun tulee omiin, niin se kestää myös vähän aikaa päästä taas vauhtiin. Eka maali oli tärkeä tänään, mutta Philly teki 1-2 ja peli oli vähän vaisua siinä. Sitten saatiin 3-3 ja vauhti päälle, 4-3. Alkukaudessa hävittiin niitä mitä johdettiin ja nyt olemme pystyneet kääntää niitä.

– Se on vain yksi matsi, mutta kivempi lähteä huomiseen (Pittsburgh vieraissa), kun voitettiin.

Kuinka paljon olette onnistuneet vähentämään vastustan maalintekopaikkoja?

– En tiedä, koska mä en kato niitä hirveesti, mutta tuntuu siltä, että peli on enemmän keskialueella niiden päädyssä kuin omassa päädyssä.

Alkukauteen verrattuna olette onnistuneet pitämään johtoa ja tulemaan takaata. Mitä on muuttunut? Onko se ihan henkisellä puolella?

– Nuoria kun tulee, niin ne ei ehkä ihan tajuu sitä, että kun on 4-0 tai 4-2 niin ei välttämättä tarvitse tehä 5-2. Sen sijaan peliä pitäis pystyä jäädyttämään, laittaa kiekko päätyyn.

– Mekin ollaan tehty virheitä. Käännetään peliä keskialueella ja sit ne saa sen paikan ja tasoittaa, kuten Winnipegissä kävi: pääsi ensin lähelle ja sai draivin päälle ja se oli siinä. Se on vaikeata.