Iso monipuolinen hyökkääjä, joka elää pisteistä ja maaleista. Ottanut valtavia kehitysaskeleita joka vuosi urallaan. Patrik Laineen vierellä pelaavan keskushyökkääjän Mark Scheifelen ominaisuudet ja urakehitys ovat aivan samanlaisia kuin suomalaisella maalitykillä.

Ehkä juuri sen takia näiden kahden nuoren pelaajan yhteistyö toimii kuin unelma tällä hetkellä. Jo viime kaudella lopullisen läpimurtonsa tehnyt Scheifele (9+9) on noussut pistepörssin kärkeen ja ruokkinut Laineen (11+4) samalla käsittämättömään maalivireeseen.

Tehokkuutensa lisäksi tämä tutkapari on viihdyttävä ja tyylikäs. 23-vuotias Scheifele on 190-senttinen ja painaa lähes sata kiloa. Winnipeg on saamassa kahdesta huippupelaajastaan sen tyylisen tutkaparin, joita on NHL-historian aikana nähty ja ihailtu.

Esimerkiksi Philadelphia Flyersissa 90-luvulla Eric Lindros ja John LeClair kylvivät tuhoa Legion of Doomiksi (Tuomiopäivän legioona) nimetyssä kentällisessä, jossa kolmantena lenkkinä pelasi ruotsalainen Mikael Renberg. Myös heitä yhdistivät kovat pistemäärät, vastustajan maalille vyöryminen ja loistava pelikäsitys.

Scheifele rikkoi viime kaudella 60 tehopisteen rajan. Lisää voimaa otteisiinsa saanut sentteri tähtää tällä kaudella vielä kovempiin lukemiin, joten myös Laineelle on helppo ennustaa lennokasta loppukautta huippuhyökkääjän kanssa.