Jokerit kohtaa SKA Pietarin Hartwall Arenassa torstaina 24. marraskuuta. KHL:ää johtava SKA on ollut hurjassa lyönnissä viime aikoina.

SKA marssi lokakuusta marraskuuhun hurjassa 15 ottelun voittoputkessa, kunnes Avtomobilist Jekaterinburg kaatoi pietarilaiset lukemin 2-1 sarjakärjen Jääpalatsissa. SKA on mättänyt maaleja hurjalla tahdilla, ja tähtisikermää on ollut miltei mahdoton pysäyttää. Joukkue on ottanut vankan otteen sarjan kärkipaikasta ja runkosarjan voitosta jo tässä vaiheessa kautta.

SKA:n koneisto tekee tuhoja etenkin kahden ensimmäisen ketjun voimin. Niissä pelaavat supertähdet Pavel Datsjuk, Ilja Kovaltshuk, Sergei Plotnikov, Vadim Shipatshjov, Jevgeni Dadonov ja Nikita Gusev. Ylivoimapelissä pietarilaiset ovat olleet Magnitogorskin kanssa sarjan parhaat ryhmät. Venäjän maajoukkueluotsi Oleg Znarok on saanut seurajoukkueensa puhaltamaan yhteiseen hiileen.

Helsinki on joka tapauksessa ollut SKA:lle todella vaikea paikka vierailla. Hartwall Arenassa Jokerit voitti viime kaudella molemmat kohtaamiset. Saman divisioonan joukkueiden kohtaamisissa ei pelata pelkästään sarjapisteistä, vaan myös lähtökohdista kevään peleihin. Jokereilla on torstaina loistava mahdollisuus iskeä kapuloita jättiläisen rattaisiin.

Ottelu esitetään Viasat Jääkiekko -kanavalla sekä Viaplayssa klo 18.30 alkaen. Klo 18.00 alkavassa Studiossa asiantuntijavieraina toimivat Antti-Jussi Niemi, Esa Pirnes ja Lauri Marjamäki. Viasatin ohjelmatiedot tulevista jääkiekko-otteluista löydät täältä.

 

 

Lähde: Jokerien verkkosivut