Tuukka Raskin edustama Boston Bruins on painajaismaisessa tilanteessa, sillä vakiomaalivahdit ovat molemmat loukkaantuneina.

Seuran ykkösvahti Rask ei treenannut maanantaina ja suomalaisvahdin paluuaikataulu on yhä kysymysmerkin alla. Raskin takana peliaikaa vahvimmin kärkkyvä Anton Hudobin loukkaantui jo treenien alkuvaiheessa ja joutui jättämään harjoituksen kesken. Hudobinin tilanteesta ei ole vielä saatu varmaa tietoa, mutta ilmeisesti mies loukkasi kättään.

Ja se painajainen: on hyvinkin mahdollista, että Bruins joutuu peluuttamaan tiistaina paikallista aikaa Malcom Subbania, jonka uran NHL-tilastot eivät mairittele: yksi peli, kuusi laukausta ja kolme päästettyä maalia sekä torjuntaprosentti 50! AHL:ssä 22-vuotias Subban on pelannut tällä kaudella neljä peliä ja päästänyt keskimäärin 4,5 limppua per mittelö torjuntaprosentin ollessa 84,6.

– En aio salata mitään, mutta en ole tehnyt vielä mitään päätöstä. Kuka tietää? Toivottavasti minulla on huomenna parempi kuva tilanteesta, Bruinsin päävalmentaja Claude Julien sanoi Boston Heraldille.

Rask torjui Bruinsin maalilla Suomen aikaan viime viikolla torstain ja perjantain välisenä yönä, kun Bruins otti 2-1-voiton New Jersey Devilsistä. Raskin vyöllä on tältä kaudelta kolme voittoa. Hudobinin torjuessa Boston hävisi kaksi peliä. Miten käy Subbanin kanssa?