Leijonat heti olla jo kolmen maalin takamatkalla, mutta aivan toisen erän lopulla ero on ehtinyt kutistua jo yhteen osumaan.

Lauantain World Cup -esiottelussa Ruotsia vastaan ensimmäinen erä oli tuloksellisesti nihkeä, sillä Loui Eriksson osui kahdesti ylivoimalla.

Toisessa erässä Patric Hörnqvistin syöttöyritys kimposi Sami Vatasen kautta sisään ja näin isännät olivat kovassa karussa.

Rasmus Ristolainen kuitenkin kavensi ylivoimalla iskettyään rannelaukauksen ohi Henrik Lundqvistin.

Aivan erän viimeisillä sekunneilla Leijonat tuli jo maalin päähän. Joonas Donskoin mainio syöttö tavoitti Leijonien kipparin Mikko Koivun, joka laitoi kiekon varmuudella sisään.

Näin toiselle erätauolle siirryttiin Ruotsin 3-2-johtoasemasta.

Torstaina Helsingissä Leijonat oli voittanut Ruotsin jatkoajalla juuri lukemin 3-2. Ratkaisu tuli silloin Olli Määtän lavasta.