© Kuva: Getty Images

Suuryllätys heti tekeillä World Cupissa! – ”Kiva olla väärässä”

World Cup on alkamassa melkoisella superyllätyksellä. Team Europe johtaa USA:ta kahden erän jälkeen jo peräti 3-0.

– Kyllä Eurooppa on yllättänyt kaikki, paitsi asiantuntijat, virnisti Viasatin studioasiantuntija Esa Pirnes itseironisesti toisella erätauolla.

– Kiva olla väärässä! Aina voi spekuloida vaikka kuinka, ja sitten urheilussa voi käydä näin. USA on ollut todella purjeessa, intoili Pirneksen studiokollega Ossi Väänänen ja totesi jenkkien lähteneen otteluun aika lailla takki auki.

Turnausta paikan päällä Viasatille kommentoiva Janne Niinimaa totesi jonkinmoiseksi heittopussiksi turnauksessa ennakoidun Euroopan joukkueen scoutanneen Yhdysvaltojen karvauspelin todella hyvin.

3-0 oli lopulta myös ottelun lopputulos.

Päivitetty 18.9.2016 klo 2.20: Lopputulos.

  • F1 Dio

    Aikamoista lässytystähän nämä ns. World Cup ”asiantuntijat” ovat tarjoilleet viimepäivinä. Hokki on siinä mielessä hieno peli että pelkällä nimillä selässä ei ole vielä yhtään peliä voitettu, vaikka USA:n pelaajat taisivat näin ajatella. Mielestäni on erittäin hyvä kun Ruotsalaiset ja Uuden mantereen asianttuntijat eivät ole antaneet mitään mahkuja Suomelle. Kuinka monesti tämä asetelma on kääntynyt meidän eduksi. Edellisellä kerralla kun Suomipoika pelasi ko. turnausta niin nämä ns. asiantuntijat lyttäsivät meikäläiset ennen turnausta ihan paska porukaksi ja kas kummaa joku piskuinen suomi siellä pelasi Kanadaa vastaan ja hyvin se veti vaikka hävisikin sen. Ei näkynyt mahtavaa Ruotisa tai USA:ta saati vielä suurempaa Venäjää niissä karkeloissa. Tosin voihan olla että Suomi on kisojen floppi mutta Hei! Tämä on vaan jääkiekkoa…

    • geijo

      No ainakin nyt näyttää siltä, että nimillä on väliä, kun Suomi on 4-0 häviöllä viimeiseen erään lähdettäessä. Mutta kyllähän sen etukäteen jo tiesi, ei tällä porukalla voi pärjätä, kun meillä yksi pelaaja teki viime kaudella yli 20 maalia ja vastassa olevassa junnujoukkueessa näitä pelaajia riittää 10. Venäjä ja Ruotsi onkin sitten vielä pykälää verran kovempia, niin eiköhän nämä kisat alkulohkoon Suomen osalta pääty.