Leijonien puolustus ei häikäissyt – ”Turnauksen taso liian kova Ville Pokalle”

Leijonat tuli, näki ja hävisi. Kolme ottelua World Cupissa ja kolme kertaa turpaan.

Kolmannessa ottelussa Venäjä oli tyylipuhtaasti parempi 3-0. Puolustuksesta ei noussut yksikään pelaaja niin hyvin esiin, että hänestä revittäisiin otsikoita.

Muun muassa Ville Pokka oli jatkuvasti vaikeuksissa läpi turnauksen. Katso Leijonien puolustajien Venäjä-pelin arviot yllä olevasta galleriasta.

  • Pena123

    Ihan oikeasti, mitä odotitte leijonien pakeilta? Pakit pelasivat tasoonsa nähden ihan ok turnauksen? Pakkienko ne maalit olisi pitänyt käydä tekemässä? Puolustus ja maalivahdit palasivat viimeiset 2 peliä ihan hyvin. Jopa paremmin kuin olisi odottanut, kun huomioi että puolet pakeista on AHL tasoa. Eikä kummassakaan pelissä voi väittää, että hyökkääjät olisi joutuneet uhraamaan kaikki voimavarat omassa päässä. kiekollinen peli sujui itse asiassa jopa paremmin kuin olisi odottanut, kunnes olisi pitänyt viimeistellä. Se on ainoa asia johon turnaus kaatui. Muuten pelattiin omalla tasolla. Vatanen on ainoa pakki, joka epäonnistui odotuksiin nähden. Liikaa virheitä ja liian vähän apua hyökkäyspäässä.