Nashville Predators on jatkamassa myös tulevaan kauteen ykkösmaalivahtinaan Pekka Rinne.

Mutta kakkosvahdin asemasta tullaankin käymään kova kisa.

Aiemmin Rinteen kanssa vastuuta edes jotenkin jakoi Carter Hutton, joka ei kuitenkaan jatkanut enää Predatorsissa.

Nyt NHL:n puolella kakkosvahdin asema on jaossa käytännössä kahdelle vaihtoehdolle.

Joko suomalaislupaukselle Juuse Sarokselle.

Tai tshekkiläisveskarille Marek Mazanecille.

Predators saattaa aloittaa kauden kaksikolla Rinne-Mazanec, ainakin jos on uskominen seuran GM:n David Poilen sanomisiin.

– Hän (Mazanec) on viettänyt neljä vuotta organisaatiossa ja hän oli ylhäällä paikkaamassa, kun Rinne oli pitkään sivussa. Hän pelasi silloin 25 peliä ja hän pelasi erittäin hyvin. Hänellä on ollut vähän tasonheittelyä Milwaukeessa AHL:ssä, mutta se, että mitä hän pystyy tekemään, niin pitäisikö hänen sitä kautta olla kakkosvahti? Ehdottomasti, Poile sanoi The Nashville Tennessean mukaan.

Saroksella saattaakin olla edessä vielä pelejä AHL:n puolella.

– En pelkää sitä, että mikäli Mazanec ei pysty lunastamaan kakkosvahdin roolia, ettei Saroskaan pystyisi. Mielestäni Saros on erittäin atleettinen, mainio nuori veskari, joka pelasi erittäin hyvin viime kaudella. Ideaalitapauksessa tykkäämme kehittää pelaajiamme ja haluaisimme hänen saavan enemmän peliaikaa Milwaukeen puolella. Mutta jos nyt katson, niin nuo kaverit ovat ehdolla kakkosveskarin tontille.

Saros oli Leijonien mukana kevään MM-kisoissa Venäjällä. Siellä hän torjui kahdessa ottelussa ja nappasi molemmista peleistä nollapelin.