Detroit Red Wingsin pakka ensi kautta ajatellen on vielä pahasti auki.

Red Wings solmi äskettäin jatkosopimukset Teemu Pulkkisen ja Luke Glendeningin kanssa. Se tarkoittaa sitä, että seuran kokoonpanossa on viisi hyökkääjää, jotka eivät mahdu pelaavaan kokoonpanoon.

Näistä pelaajista Johan Franzen ja Joe Vitale ovat todennäköisesti pitkään toipilaita, joten heidät merkittäneen sairaslistalle.

Huippulupaus Anthony Mantha joutunee pelaamaan vielä ensi kaudella AHL:ssä, koska hyökkääjiä on niin paljon.

Red Wingsin GM Ken Holland etsii joukkoihinsa vielä yhtä kovan luokan puolustajaa. The Hockey Newsin toimittaja Jared Clinton uskoo, että Holland voi joutua luopumaan jostain hyökkääjästä.

Ensimmäisiksi pelinappuloiksi Clinton laskeskelee Pulkkisen, Manthan ja Tomas Jurcon. Clinton kuitenkin huomauttaa, että kärkipuolustajan saaminen voi maksaa seuralle Gustav Nyquistin tai Tomas Tatarin.

– Voi tuntua hullulta ajatella hyvästejä Nyquistille tai Tatarille. Pitää kuitenkin huomioida, että Danny DeKeyser ja Petr Mrazek ovat molemmat vielä ilman sopimusta, Clinton muistuttaa.

Tatar oli viime kaudella Red Wingsin toiseksi paras maalintekijä pistein 21+24=45. Nyquist puolestaan oli viidenneksi tehokkain saldolla 17+26=43.