NHL-seura Montreal Canadiensin tähtipakkia P.K. Subbania on yhdistetty kovasti treidihuhuihin tuoreeltaan.

Subban on noussut huhuihin sen myötä, että raporttien mukaan hänen treidaamista kysellään kovasti ennen kuin hänen sopimuksessaan siirron estävä pykälä tärähtää voimaan ensimmäinen heinäkuuta.

Canadiensin GM:llä Marc Bergevinillä on ollut varsin tyly linja uteluiden osalta.

– Seurat soittelevat hänestä. Kuuntelen ja sanon ei, Bergevin totesi toimittajille Buffalossa, missä viikonloppuna järjestetään NHL-draft.

– Tai tarkemmin se ei ole edes kuuntelua. Se on vain puheluihin vastaamista. Kun joku GM soittaa minulle, en tiedä mistä aiheesta hän on soittamassa. Joten vastaan puheluun. Joten kyllä, vastaan puheluihin P.K:sta. Mutta en ole kauppaamassa häntä. Voin sen kertoa.

Bergeviniltä kysyttiin, että mitä vaatisi, jotta Subban kaupattaisiin jonnekin?

– En edes halua lähteä sille puolelle.

– Tietenkään et voi koskaan sanoa ei koskaan. Jos joku tarjoaa minulle puolta hänen joukkueestaan, silloin pitää katsoa. Mutta se ei ole tavoitteena mitenkään.

– Puhelut ovat aika lyhyitä. Kauppaamisen mahdollisuuksille sanoisin, että en usko siihen, Bergevin mietti.

Muun muassa Edmonton Oilersin on huhuttu olevan tiukasti kerran NHL:n parhaaksi pakiksikin urallaan valitun Subbanin perässä.

Hinta tulisi joka tapauksessa olemaan massiivinen tähtipakista.

Viime kaudella 27-vuotias Subban iski 68 runkosarjaotteluun tehot 6+45=51. Palkkojen keskiarvo hänen uudessa isossa sopimuksessa on peräti 9 miljoonaa dollaria.