Leijonat jatkoi voitokkaita otteita jääkiekon MM-kisoissa. Sunnuntaina kaatui Saksa. Leijonat oli lopulta parempi lukemin 5-1.

Maalinteon aloitti superlupaus Patrik Laine, jonka tykki viuhui ylivoimalla verkon perukoille. Suomi lisäsi ensimmäisessä erässä johtoaan jo 2-0:aan, kun Leo Komarov osui ylivoimalla upean kuvion päätteeksi. Syötöt maaliin tarjoili Laine ja Jussi Jokinen.

Toisessa erässä Suomi osui niin ikään kahdesti. Ensin Mikael Granlund loi upean tekopaikan Sebastian Aholle, joka ei epäonnistunut one-timer -laukauksessaan. Erän toisen Leijona-maalin värkkäsi nimellinen ykkösketju, kun Jarno Koskiranta lisäsi Suomen johtoa jo 4-0:aan.

Saksa sai myös tehtyä maalin toisessa erässä, kun Brooks Macek kavensi ylivoimalla.

Laine kaunisteli Leijonien voittoa vielä kolmannen erän lopussa iskemällä taululle lukemat 5-1. Laine teki samalla 18-vuotiaiden pelaajien piste-ennätyksen (4+2=6) aikuisten MM-kisoissa. Edellinen ennätysmies oli Jaromir Jagr, joka teki vuonna 1990 tehot 3+2=5.