Isossa treidissä Dallas Starsin ja Ottawa Senatorsin välillä mukana ollut hyökkääjä Alex Chiasson vaihtanee hyvin todennäköisesti jälleen osoitetta.

Chiasson oli yksi tärkeistä paloista, jotka lähtivät Senatorsiin päin kaupassa, missä se luopui sillä hetkellä sen kapteenina toimineesta Jason Spezzasta.

Senatorsissa Chiasson on kuitenkin jäänyt odotettua vaisummaksi. Yhteensä kahden kauden aikana hän on iskenyt vain 19 maalia ja 40 pistettä, kun taas odotukset ovat olleet huomattavasti kovemmat.

Nyt näyttääkin siltä, että ensi kauden hän aloittaa muualla.

– Mielestäni se on potentiaalinen vaihtoehto, mutta sitä ei ikinä tiedä ennen kuin jotain oikeasti tapahtuu, Chiassonin agentti Kent Hughes sanoi The Hockey Newsille.

– Mutta kyllä, treidi ei yllättäisi minua, Hughes jatkoi perään.

Varsin lupaava pidetty Chiasson on edelleen vasta 25-vuotias ja hän on valumassa kesälle rajoitetuksi vapaaksi agentiksi, eli Senators saisi joka tapauksessa jonkun korvauksen hänestä, vaikka joku tarjoaisikin niin sanotun offer sheetin eli sopimustarjouksen.

Joka tapauksessa Hughesin mukaan Chiasson on tällä hetkellä ison pohdinnan äärellä.

– Sitä lopulta tulee tilanteeseen, jossa päätät siitä, jatkatko organisaatiossa, siirrytkö eteenpäin ja ylipäätänsä, että jatkatko yrittämistä. Kun sitä tekee, niin samalla pystyt kuitenkin tavoittelemaan niitä rajoja, mitä on olemassa.