Kouvolan KooKoo on tiedottanut uusista pelaajasopimuksista. Uusina miehinä KooKoo-paitaan siirtyvät hyökkääjät Jarkko Immonen ja Eero Savilahti sekä maalivahti Samu Perhonen.

Immonen, 32, on KooKoon oma kasvatti, joka on pelannut Liigaa lähes 600 ottelua Bluesissa, SaiPassa, Pelicansissa ja Sportissa. Päättyneellä kaudella keskushyökkääjä teki Sportin ykkössentterin tontilta 57 ottelussa pisteet 9+26. Tuore sopimus pitää Immosen Kouvolassa kevääseen 2019 saakka.

– Jarkko on KooKoon oma juniori ja kokenut kouvolalainen Liiga-pelaaja. On hienoa, että paikallinen laatupelaaja haluaa sitoutua KooKoohon kolmeksi vuodeksi. Immonen tuo leveyttä sentteriosastollemme ja vaihtoehtoja ylivoimakoostumuksiin, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo tiedotteessa.

Savilahti, 23, siirtyy Kouvolaan Tampereen Ilveksestä ja Perhonen, 23, puolestaan HPK:sta, jossa veskari torjui lähes koko viime kauden lainalla KalPasta. Sekä Savilahden että Perhosen sopimukset ovat kaksivuotisia.

Aiemmin julkaistujen jatkosopimusten KooKoo käyttää puolustaja Ryan O’Connorin ja hyökkääjä Mika Koiviston yksivuotiset sopimusoptiot. Lisäksi hyökkääjä Toni Hyvärinen sekä puolustaja Arttu Pelli solmivat uudet kevääseen 2018 ulottuvat sopimukset.

Ensi kaudella KooKoolla on 18 pelaajasopimusta. KooKoo metsästää markkinoilta vielä täsmävahvistuksia.

– Reilun kentällisen verran tarvitaan vielä miehiä lisää. Neuvotteluja käydään sekä vanhojen että uusien pelaajien kanssa. Joukkuetta rakennetaan vahvasti roolitukset mielessä, eli haluamme löytää juuri meille sopivimmat palaset, Kultanen kertoo.

KooKoo ei käyttänyt Anthony Guttigin ja Petri Lammassaaren sopimuksissa olleita optioita ensi kaudesta.

Lähde: KooKoon tiedote