KalPa on tehnyt vaihdoksia valmennusportaassaan.

Sami Kapanen on nimetty Liigajoukkueen apuvalmentajaksi. Hän liittyy päävalmentaja Pekka Virran ja apuluotsi Anssi Laineen tiimiin. Kapanen johdatti edellisellä kaudella KalPan A-nuoret SM-pronssille.

– Tämä on hieno mahdollisuus päästä hyvään ja kovaan, rutinoituneiden valmentajien oppiin. Meillä on ollut aina Pekan kanssa hyviä kiekkokeskusteluita ja niitä tullaan varmasti käymään paljon lisää, Sami Kapanen kertoo KalPan tiedotteessa.

– Tulen antamaan paljon aikaa yksilövalmennukseen ja Liigan puolelle nousseiden nuorten pelaajien jatkokehitykseen, hän jatkaa.

Kolmella edellisellä kaudella Liiga-joukkueen valmentajana toiminut Tommi Miettinen siirtyy A-nuorten päävalmentajaksi Kapasen paikalle.

Neljä kautta maalivahtivalmentajan työtä tehnyt Ilpo Kauhanen jatkaa uraansa Saksassa. KalPan maalivahtivalmentajaksi palaa Kimmo Kapanen, joka toimi tehtävässä jo kausilla 2008-2011. Hän jatkaa myös urheilujohtajana.

– Innolla palaan valmennustyöhön, lähemmäksi pelaajia. Tästä on hyötyä myös urheilujohtajan työnkuvaan, kun pääsen näkemään enemmän kaikkien pelaajien päivittäistä tekemistä ja reagoimista pitkän kauden aikana erilaisiin tilanteisiin, Kimmo Kapanen kuvailee.