HIFK:n riveissä runkosarjassa pistepörssin kärkipaikoilla keikkunut ja kovaa jälkeä myös pudotuspeleissä tehnyt Teemu Ramstedt jätti jäähyväisiä omalla Facebook-sivullaan punapetojen faneille lauantaina.

– Tänään on lähes 2,5 vuotta kestäneen työsopimukseni viimeinen päivä. Aion muistella tänään lämmöllä tuota ajanjaksoa joka oli todella raskas monestakin syystä mutta samalla erittäin antoisa. Urheilullisesti se kirkkain jäi saavuttamatta mutta voinen silti ylpeänä lähteä kohti uutta tulevaa, Ramstedt kirjoittaa.

Älykästä ja taitavaa pelintekijää on huhuiltu vahvasti muun muassa KHL:ään.

– HIFK on ollut minulle tärkeä osa elämää jo niinkin pienestä kun minut kolmen vanhana vietiin ekan kerran Nordikselle. Pitkä junioriputki läpi ja Liigassakin oon ehtinyt pelata jo yli 300 peliä rakasta seuraamme edustaen.
En voi mitenkään tietää jääkö tiistain peli Tampereella viimeisekseni seurassa, mutta jos se jää, niin tappiosta huolimatta tulen senkin muistamaan aina lämmöllä.

– Haluan kiittää läheisiäni, seurajohtoa, sponsoreita, valmentajia, kannattajia, pelaajia, huoltajia, lääkäreitä, hierojia ja kaikkia ketkä ovat taas upean matkan varrella tukeneet varsinkin vaikeina hetkinä! Se tuki on ollut välttämätöntä!

Ramstedt, 28, siirtyi HIFK:hon kesken kauden 2013-2014, minkä jälkeen jo edelliskaudella hän nakutti yhteensä 40 pistettä runkosarjassa. Nyt meno vielä yltyi pisteiden tehtailussa, kun 60 ottelussa hänelle merkattiin tehot 8+44=52.

HIFK:n kausi päättyi hopeamitaleiden pokkaamiseen, kun Tappara oli finaalisarjassa parempi voitoin 4-2.