Helsingin Jokerit tippui jatkosta KHL:n pudotuspeleissä. Jokerit hävisi läntisen konferenssin puolivälieräsarjan Torpedolle 2-4.

Kuudennen ja ratkaisevan kamppailun Jokerit hävisi vieraskaukalossa 2-3.

Ottelu oli hyvin tasainen, kuten loppunumeroista voi päätellä. Maalinteko alkoi vasta puolivälin jälkeen, kun ajassa 32.35 Maksim Osipov osui kotijoukkueelle. Enempää maaleja toinen erä ei tarjonnut.

2-0 maali syntyi, kun ottelun viimeinen kymmenen minuuttia alkoi. Mutta sen jälkeen alkoi myös tapahtua Jokeri-leirissä, sillä seura teki kaksi maalia. Kolmaskin oli lähellä, mutta Petteri Wirtanen ei saanut kiekkoa iskettyä maaliviivan yli, kun hänelle siihen erittäin hyvä paikka siunaantui.

Viimeinen niitti Jokeri-kaudelle tuli ajassa 55.53, kun Vjatsheslav Kuljomin teki voittomaalin.