HPK nimitti uuden nokkamiehen organisaatiolle, kun se valitsi uuden toimitusjohtajan.

Tehtävään astelee tradenomi Antti Toivanen, joka aloittaa tehtävässä toukokuun aikana.

HPK:n toimitusjohtajaksi Toivonen siirtyy Sp-Koti Oyn:n toimitusjohtajan tehtävistä.

– Valinnassa painoivat Toivasen johtamiskokemus sekä myynnin ja markkinoinnin osaaminen. Hän tuntee maakunnan ja on myös hyvin perillä HPK:n asioista, koska on HPK Liiga Oy:n hallituksen jäsen, toteaa HPK:n puheenjohtaja Jari Koskinen.

– Olen erittäin motivoitunut mahdollisuudesta kehittää ja viedä HPK:ta eteenpäin tässä isossa muutosvaiheessa. HPK on aina ollut iso osa elämääni ja kiekko-oppini olen saanut HPK:n junioreissa. Viime vuosina olen toiminut aktiivisena tukijana ja kumppanina, uusi toimitusjohtaja Toivanen itse kertoo.

HPK:n osakeanti on tuonut seuralle uusia omistajia yli 800 ja muun muassa ensi kauden joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa.

– Tavoitteemme on selkeä. Töitä tullaan tekemään oranssilla sydämellä ja kovalla tunteella, jotta HPK palautetaan sille kuuluvalle paikalle Liigan kärkikahinoihin. Tämä edellyttää meiltä urheilullisuuden palauttamista toimintamme keskiöön, mutta samalla meidän tulee johtaa ja kehittää liiketoimintaamme ammattitaitoisesti ja taloudellisesti kannattavasti eteenpäin, Toivanen linjaa.