NHL-seura Arizona Coyotesin tanskalaishyökkääjä Mikkel Bödker on nousemassa siirtorajan halutuimmaksi lainapelaajaksi, kertoo TSN:n toimittaja Darren Dreger.

Bödker, joka on tällä hetkellä katselemassa uutta isoa jatkosopimusta, saattaa päätyä vähintäänkin niin sanottuna lainapelaajana muualle.

53 ottelussa tällä kaudella tehot 13+22=35 iskenyt Bödker on hakemassa Dregerin mukaan kuuden vuoden ja 33 miljoonan dollarin jatkoa, missä palkkojen keskiarvo olisi yhdelle vuodelle 5,5 miljonaa dollaria.

Yhteisymmärrystä Coyotesin kanssa jatkosta ei ole kuitenkaan vielä löytynyt ja Coyotes saattaakin olla valmis treidaamaan Bodkerin Stanley Cupia kovasti tavoittelevaan seuraan.

26-vuotias tanskalaislaituri on houkutteleva pelaaja, sillä moni NHL-seura näkee hänessä potentiaalia tasaiseksi 30 maalin mieheksi. Aivan vielä parasta hän ei olekaan saanut irti Coyotesissa tähän mennessä.

Bödker on tuttu myös Liigasta, sillä hän kävi työsulun aikana syksyllä 2012 tekemässä kovaa jälkeä Lukon paidassa. Silloin 29 ottelussa Bödker iski tehot 21+13=33.